Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se två klipp ur fruktade skräckfilmen Terrifier 2

Se två klipp ur fruktade skräckfilmen Terrifier 2

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
05 december 2022
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
05 december 2022

På fredag släpps årets mest våldsamma rysare

Den 9 december är det biopremiär för "Terrifier 2", skräckfilmen som sägs vara den mest brutala på flera år. Här kan du se två klipp att ladda upp med.

Den omtalade skräckisen sägs ha fått sin amerikanska publik att svimma, spy och även lämna biografer. På fredag har Terrifier 2 svensk biopremiär, och redan nu kan du ta del av två klipp ur filmen som ger dig ett smakprov på vad som komma skall.

I den nya slashern är det någonting som väcker den ökände mordiske Art the Clown till liv igen. Strax därefter terroriseras och dödas invånarna i Miles Country på de mest häpnadsväckande och grymma sätt. Det hela utspelar sig, förstås, under Halloween, och målet för hans jakt är en tonårsflicka och hennes lillebror.

Förutom att vara filmen som skakar om sin publik i grunden är Terrifier 2 en av de största indieskräcksuccéerna på åratal. Varje helg säljer den fler och fler biljetter och sägs vara grymmare och brutalare än någonsin, och bjuda på några av de mest häpnadsväckande mord du sett i en skräckfilm.

Av klippen vi kan förhandsvisa i dag utgör bara en liten hint om vad vi kan förvänta oss av filmen när vi väl får se den i sin helhet. 

Se två klipp ur "Terrifier 2" här:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL