Se klipp ur filmen Där kräftorna sjunger

Se två exklusiva klipp ur biofilmen Där kräftorna sjunger

Filmtopp
06 augusti 2022 kl. 11:08

Snart premiär för den efterlängtade filmatisering

Den 19 augusti är det biopremiär för filmen "Där kräftorna sjunger". Om du inte känner dig belåten med att endast ha sett trailern kan du här ladda upp med två exklusiva klipp ur filmen.

Snart landar premiären för filmen Där kräftorna sjunger (på engelska: Where the Crawdads Sing) som bygger på den bästsäljande boken av Delia Owens med samma namn. Är du ett av alla de förväntansfulla fansen som längtar efter att få bevittna verket på biografer, kan du stilla ditt begär någorlunda med två klipp ur filmen.

Romanen är ett spännande mordmysterium om en ung kvinna, som vuxit upp själv i träskmarkerna i de djupa sydstaterna och blir anklagad för mordet på en man hon en gång hade ett förhållande med. Det är en mordgåta och en kärlekshistoria, men framförallt en berättelse om att klara sig själv och om hur vårt beteende påverkas när vi är isolerade. 

Filmen är regisserad av Olivia Newman som debuterade med Netflix-filmen First Match 2018. I huvudrollen ser vi Daisy Edgar-Jones som efter Normala människor nu är mitt uppe i sitt genombrottsår. Tidigare i år fick vi se henne i skräckfilmen FreshDisney+ med Marvelstjärnan Sebastian Stan och med Där kräftorna sjunger lär hon cementera sitt namn som det på allas läppar.

Se klipp ur biofilmen "Där kräftorna sjunger" här:

 

Inte säkrat din biljett till premiären den 19 augusti ännu? Gör slag i saken här.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL