Se tre klipp från Ruben Östlunds Triangle of Sadness

Se tre klipp från Ruben Östlunds Triangle of Sadness

Filmtopp
25 maj 2022 kl. 15:05

Spana in Woody Harrelson som sjökapten

I höst är det premiär för Ruben Östlunds komedifilm "Triangle of Sadness" med Woody Harrelson på rollistan. Redan nu kan du se klipp från den efterlängtade filmen:

Den 7 oktober är det svensk biopremiär för Ruben Östlunds nya komiska satir Triangle of Sadness. Filmen har redan visats på Cannes Filmfestival 2022 där den möttes av stående ovationer och en publik som vägrade sluta att jubla. Nu kan du se tre klipp från filmen som hittills kallats för både mästerlig och briljant.

Få ett smakprov på den internationella storstjärnan Woody Harrelsons insats i filmen där han spelar marxistisk sjökapten:

Ytterligare klipp från Triangle of Sadness som nu finns att se inför dess högst önskade premiär:

Om handlingen i Triangle of Sadness

Genom modellparet Carl (Harris Dickson) och Yaya (Charlbi Dean), tar Triangle of Sadness avstamp i modevärldens finrum. Den fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en sjökapten och slutar på en öde ö där hierarkierna i kampen om överlevnad vänds upp och ned.

I filmen får vi även se de danska skådespelarna Zlatko Buric och Vicki Berlin samt svenska Henrik Dorsin och Star Wars-skådisen Oliver Ford Davies.

"Triangle of Sadness" släpps på svenska biografer den 7 oktober 2022.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL