Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se trailern till Guillermo del Toros Nightmare Alley

Se trailern till Guillermo del Toros Nightmare Alley

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
17 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
17 september 2021

Stjärntätt i Guillermo del Toros Nightmare Alley.

Oscarsvinnande Guillermo del Toro är snart tillbaka med en sin nya film "Nightmare Alley". Se de många stjärnorna i den första teaser-trailern till filmen.

Guillermo del Toro är mästerregissören med filmer som Pans labyrint (2006) och The Shape of Water (2017) på sin meritlista. Hans kommande film, Nightmare Alley, är hans första långfilm sedan Oscarsvinsten med just The Shape of Water – och med det nya projektet satsar han stort.

Eller vad sägs om en rollista bestående av namn som Bradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Rooney Mara, Ron Perlman, Toni Colette m.fl?

RECENSION: The Shape of Water (2017) – Som E.T. för vuxna

SE TEASER-TRAILERN HÄR:

Den första teasern till Nightmare Alley avslöjar inte alltför mycket om innehållet i vad som beskrivs som ett actionladdat kriminaldrama, och att del Toro är trogen sin förkärlek till annorlunda monster.

Filmen är baserad på William Lindsay Greshams roman med samma namn, från 1946, som i sin tur utspelar sig till stora delar i 20–30-talets karneval- och cirkusvärld.

I USA kommer "Nightmare Alley" att ha biopremiär i december 2021. Något exakt datum för en svensk premiär finns ännu inte.

LÄS OCKSÅ: Filmhistoriens fånigaste monster

Nightmare Alley
Foto: Searchlight Pictures.
Nightmare Alley
Foto: Searchlight Pictures.
NÄSTA ARTIKEL