Se Robert Gustafsson i trailern till Jönssonligan kommer tillbaka

Se Robert Gustafsson i trailern till Jönssonligan kommer tillbaka

Emil Oscar Rasmussen
11 juni 2024 kl. 11:50

I december smäller det

I vinter är det premiär för "Jönssonligan kommer tillbaka", med Robert Gustafsson som Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson och nu kan vi se hela den ikoniska ligan i en trailer till filmen.

Ikoniska "Jönssonligan" får ännu en gång nytt liv med nya skådespelare när Jönssonligan kommer tillbaka har biopremiär den 6 december. Denna gången är det Robert Gustafsson (Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson), Jonas Karlsson (Vanheden), Anders Jansson (Dynamit-Harry) och Jennie Silfverhjelm (Doris) som kommer att spela huvudrollerna i filmen.

Distributören SF Studios har nu släppt en första officiell trailer till filmen.

Se trailern till Jönssonligan kommer tillbaka:

Jönssonligan-äventyret vi får följa med på denna gången tar vid när ligan har varit på flykt i flera år och nu samlas igen för en kupp, med en plan "tajmad in i minsta detalj". Målet är att lägga vantarna på ett komplett T-Rex-skelett som finns på Naturhistoriska museet för att sedan sälja det till Wall Enberg (Johan Rabeus). Prislappen? Ofattbara 320 miljoner kronor. För att planen ska gå i lås måste de överlista den rutinerade kriminalaren Rigmor Gren (Lotta Tejle), som är fast besluten om att föra Jönssonligan in för rätta innan hon går i pension.

Jönssonligan kommer tillbaka är producerad av FLX tillsammans med SF Studios. Eddie Åhgren står för regi och Per Gavatin har skrivit manus.

Se Robert Gustafsson i trailern till Jönssonligan kommer tillbaka
Foto: Filmtopp Int.

Robert Gustafsson om nya Jönssonligan: ”Måste göra våra egna versioner”

Med "Jönssonligan kommer tillbaka" har den folkkära filmserien fått sin tredje reboot på blott tio år, vilket oundvikligen resulterar i jämförelser mellan de olika versionerna. När Filmtopps Eric Diedrichs i slutet av förra året intervjuade Robert Gustafsson förklarade den svenska humorprofilen att han inte grubblade alltför mycket över jämförelserna med tidigare versioner.

Enligt Gustafsson är det viktiga att ligan och karaktärerna går att känna igen, men att de vid sedan om det måste hitta en egen väg.

– Vi kan inte göra kopior av ursprungsgänget för det blir bara sämre, utan vi måste göra våra egna versioner. Det är en balansgång, säger Robert Gustafsson till Filmtopp.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i filmvärlden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL