Se Pär Wikstens tolkning av Eagle-Eye Cherry – krossade i Så mycket bättre

Se Pär Wikstens tolkning av Eagle-Eye Cherry – krossade i Så mycket bättre

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 11:26 | Publicerad 19 november 2023 kl. 09:22

Gjorde version på svenska som gick hem

Pär Wiksten från The Wannadies gjorde succé i "Så mycket bättre" när han tolkade Eeagle-Eye Cherrys låt "Are You Still Having Fun".

Årets säsong av Så mycket bättre tågar vidare med artister som tolkar varandra i rutan. Veckans stora snackis den här gången kom på slutet av avsnittet när Pär Wiksten från indiebandet The Wannadies ställde sig framför de andra för att framföra en cover på Are You Still Having Fun av Eagle-Eye Cherry. Det blev ett dramatiskt och rockigt framträdande där han hade översatt texten till svenska, med titeln Vi lever tills vi dör.

Se Pär Wikstens tolkning av Eagle-Eye Cherry – krossade i Så mycket bättre
Eagle-Eye Cherry älskar vad han hör. Foto: TV4.

Pär Wiksten imponerade med tolkning av Eagle-Eye Cherry "Are You Still Having Fun"

I årets säsong av Så mycket bättre ser vi artister som Omar Rudberg, Jonathan Johansson, Lasse Holm, Mapei, Marit Bergman, Dogge Doggelito, Staffan Hellstrand, Eagle-Eye Cherry och Pär Wiksten. I gårdagens avsnitt gjorde den sistnämnde av dem entré i programmet.

På slutet av kvällen skulle Pär Wiksten kliva fram för att leverera sin cover på en av Eagle-Eye Cherrys låtar, Are You Still Having Fun, och det dröjer inte lång tid innan han sugit in sig hela rummet – men även de svenska hushållen som sett det genom TV:n. Framåt slutet av låten blir det också en rockig explosion där Pär lämnar mikrofonen för att spelaa skitigt på gitarren. 

På programmets Facebook-sida där man delat klippet flödar det över med berömmande kommentarer, som "Klart bäst ikväll, Pär levererade" och "Absolut bästa hittills". 

Efteråt fick Pär massvis med beröm men han själv var snabb på att prata ned sitt framträdande, trots att Eagle-Eye var tydlig med att han verkligen gillade tolkningen.

– Jag slaktade dig Eagle-Eye, I'm sorry. Jag är ingen soloartist så det här var förkrossande för mig, säger Pär. 

Efteråt är det dock en märkbart lättad Pär som kommenterar sitt eget framträdande. 

– Pär Wiksten på svenska... så j*vla konstigt, säger han och kan inte hålla sig för skratt.

Här ser du Pär Wikstens cover "Vi lever tills vi dör" av Eagle-Eye Cherrys låt "Are you still having fun".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL