Premiär för Så mycket bättre 2023 – så var första avsnittet

Premiär för Så mycket bättre 2023 – så var första avsnittet

  • TV4 Play
Moa  Andersson
28 oktober 2023 kl. 11:15

Underhållande, mysigt och välkomnande – så var premiäravsnittet

I premiäravsnittet av "Så mycket bättre" 2023 enar Grå Gåsen återigen flera artister för årets upplaga av programmet. Det kommer tveklöst att bjudas på känslosamma berättelser, spännande aktiviteter och otroliga tappningar.

Äntligen är det dags för en ny härlig skara artister att flytta in på Grå Gåsen i Så mycket bättre på TV4 och TV4 Play! Det blir en sommar utöver det vanliga när några av Sveriges mest folkkära artister samlas och bjuder på välkända hits i nya makalösa tappningar.

Spännande aktiviteter och känslosamma berättelser väntar när trion bestående av Peg Parnevik, Ellen Krauss och Mapei slår upp dörrarna till årets säsong. Tillsammans välkomnar de bland annat Lasse Holm, Marit Bergman, Eagle-Eye Cherry och Dogge Doggelito.

Eagle-Eye Cherry, Peg Parnevik och Jonathan Johansson. Foto: TV4.

Jonathan Johansson om artisteriet: "Det är på liv och död"

Det är varje höst lika glädjande när Så mycket bättre äntligen börjar rulla på TV4 och TV4 Play igen. Ett fantastiskt trevligt, underhållande och givet program, som har premiär i dag! Avsnittet börjar starkt med att Peg Parnevik förklarar sin rädsla för Jonathan Johansson, som också är en av artisterna som deltar i årets upplaga. 

– Jag är verkligen så stressad inför att träffa honom, jag älskar hans musik och tycker att han är så bra. Min förutfattade mening om Jonathan är att han är svår musiker som är konstnärlig, förklarar Peg.

Det som Jonathan gillar med musiken är att man måste kämpa så mycket, att det hela tiden kan ryckas bort från en hela tiden. Han är en mycket noggrann artist och menar att yrket är på liv och död. Ingenting görs med vänsterhanden, om han gör någonting så görs det med allt han har. 

Ellen Krauss. Foto: TV4.

Grå Gåsen flätar samman artisteriet – något väldigt fint

Inget kan ta ifrån Så mycket bättre programmets mysiga och välkomnande känsla som faktiskt har något som passar alla. Även årets upplaga bjuder på en salig blandning av olika artister som skapar en härlig gemenskap. 

– Det känns kul att jag, Mapei och Peg ska vara på plats hela tiden, dels för att Mapei har lite modersinstinkter och Peg känns som någon knäpp storasyster jag aldrig fick. Jag tror vi kan hjälpas åt bra, säger Ellen.

Det spelar ingen roll vilka artister det är, på något sätt blir blandningen av olika människor som enas på Grå Gåsen tack vare musiken alltid något väldigt fint. Ett vinnande koncept helt enkelt. Jag har en känsla av att även årets upplaga av Så mycket bättre kommer att bli en succé. Vilka låtar som tolkas får du se i kväll, när programmet sänds kl. 20:00. Vem vet, kanske lyckas något nummer från dagens avsnitt bli ett av programmets mest streamade genom tiderna?

Premiäravsnittet av "Så mycket bättre" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL