Se Owen Wilson som Bob Ross-look-alike i ny trailer

Se Owen Wilson som Bob Ross-look-alike i ny trailer

09 februari 2023 kl. 20:02

Owen Wilson kanaliserar sin inre Bob Ross i kommande film

Vi har fått en första glimt av Owen Wilson i den kommande komedin "Paint", där han spelar en karaktär som har tydliga likheter med den legendariske konstnären och tv-profilen Bob Ross.

I Owen Wilsons kommande komedifilm, Paint, spelar han rollen som Carl Nargle, Vermonts främsta konstnär på tv. Carl har livet på det torra med sin skåpbil, sina fans och sitt permanentade hår – livet leker, helt enkelt. Det vill säga till en yngre, mer talangfull utmanare kommer in i bilden och riskerar att slita ifrån Carl allt han håller kärt.

Baserat på Owen Wilsons look i filmen är hans karaktär en tydlig blinkning till den smått legendariske konstnären och tv-profilen Bob Ross, som gjorde succé i rutan på 80- och 90-talet.

Se Owen Wilson som Bob Ross-look-alike i trailern till Paint:

"Paint" är regisserad av Brit McAdams som tidigare har arbetat som regissör för produktioner som Triviatown och Tosh.0. Paint blir hans regidebut för en långfilm. McAdams har även skrivit manuset till filmen.

Utöver Wilson ser vi namn som Stephen Root, Wendi McLendon-Covet och Denny Dillion i rollerna.

Owen Wilson har varit ett välkänt namn sedan 90-talet, då han slog igenom tillsammans med Wes Anderson med Bottle Rocket (1996). På sin meritlista har han hyllade filmer som Zoolander (2001), The Royal Tenenbaums (2001), Wedding Crashers (2005) och Midnatt i Paris (2011), för att bara nämna några.

"Paint" har amerikansk premiär den 7 april. Än så länge har filmen inget officiellt premiärdatum i Sverige.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL