Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se kusliga trailern till skräckfilmen Karusell med Omar Rudberg

Se kusliga trailern till skräckfilmen Karusell med Omar Rudberg

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juni 2023

Biopremiär i höst

Nu släpper Nordisk Film trailern till deras efterlängtade rysare "Karusell" i vilken Omar Rudberg från "Young Royals" har en av huvudrollerna. Se den här!

Förra året fick vi se Joakim Lundell släppa sin debutfilm Feed på de svenska biodukarna. I höst får vi inte bara se hans nästa skräckfilm Canceled, utan också efterlängtade Karusell, en rysare som spelats in på Liseberg i Göteborg. Med andra ord väntar tittarna ett extra kusligt oktober. Nu har en första trailer till filmen släppts på Nordisk Films Instagram-konto.

I Karusell får parkvärden Fiona i uppdrag att ta hand om några före detta vänner som vunnit en exklusiv privat smygpremiär av halloween på Liseberg – en hel natt, helt ensamma på den tomma parken. Men sockervadd, härliga åk och mängder av skratt övergår snart i något helt annat, då de inser att de inte är ensamma i parken. Och drömnatten förvandlas snabbt till en sann mardröm.

– Vi ser fram emot att lansera Karusell på bio och vågar lova att den kommer att kasta omkull bilden av nöjesparken som bara en härlig plats full av skratt, säger Rasmus Krogh, VP Acquisitions på Nordisk Film.

Förutom Young Royals-stjärnan Omar Rudberg får vi även se Wilma LidénAmanda Lindh, Embla Ingelman-Sundberg, Emil Algpeus och Ludvig Deltin ta plats på rollistan. 

Se trailern till "Karusell" på Nordisk Films instagramkonto här:

Filmen har svensk biopremiär den 20 oktober.

NÄSTA ARTIKEL