Kolla in trailern till Scream 6 med Jenna Ortega

Se Jenna Ortega i trailern till Scream 6

Filmtopp
15 december 2022 kl. 17:12

"In a city of millions, no one hears you scream"

Premiären för den sjätte (!) "Scream"-filmen närmar sig med stormsteg, och nu gör Paramount vad de kan för att skruva upp förväntningarna med en ny teaser-trailer.

Den sjätte filmen i Scream-franchisen har premiär under våren 2023. I den kommande rysaren återvänder bland andra Jenna Ortega, som just nu gör stor succé med Wednesday Netflix, Melissa Barrera och Courteney Cox. Andra skådespelare i den kommande filmen inkluderar Hayden Panettiere, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding och Samara Weaving m.fl.

I Scream 6 har överlevarna från den senaste filmen lämnat Woodsboro för att för att söka skydd från Ghostface bland folkmassorna i New York – men trots en stor mängd människor omkring sig betyder det inte att de går säkra. Som filmens tagline (en härligt skamlös Alien-blinkning) "In a city of millions, no one hears you scream", antyder kan de stora massorna till och med vara till deras nackdel.

Se teaser-trailern för Scream 6 här:

I den minutlånga teasern som har släppts kan vi se våra överlevare drabbas av växande panik på tunnelbanan, där de trängs med mängder av utklädda New York-bor – många av dem i Ghostface-mask.

Scream 6 är skriven av Guy Busick och James Vanderbilt och regisseras av Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillet. Filmen har ännu inte fått ett svensk premiärdatum, men går upp på bio på flera marknader i mars 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL