Connie Nielsen

Se första teasern från Close to Me på Viaplay

Filmtopp
26 augusti 2021 kl. 11:08

Minnesförlust i psykologisk thriller

Med de internationella stjärnorna Connie Nielsen och Christopher Eccleston i huvudrollerna bjuder "Close to Me" på nagelbitande spänning. "Close To Me" har exklusiv premiär på Viaplay. Här är den första teasern.

Var det verkligen en olycka som Jo (Connie Nielsen) råkade ut för när hon ramlade ner för trappan i sitt eget hem, eller är det någon som vill henne illa? Jo, som på grund av olyckan kämpar med en minnesförlust, börjar sakta inse att något inte stämmer med den till synes idylliska tillvaron hon lever i – och att hon inte har en aning om vem hon kan lita på. Ramlade hon verkligen, eller blev hon puttad? Och varför i sådana fall? Frågorna är många när Jo bestämmer sig för att ta reda på sanningen.

Internationella stjärnan Christopher Eccleston (Doctor Who) gör rollen som Jos till synes perfekta man, men som börjar ifrågasättas av sin fru efter olyckan.

– Jag tänker aldrig på en karaktär jag spelar, jag spelar dem som de är skrivna. Rob är en fastighetsmäklare, men ingen är perfekt, säger Christopher Eccleston.

Close To Me bygger på Amanda Reynolds bästsäljande roman med samma namn, och är skriven av Angela Pell (Snow Cake, Gifted) samt regisserad av Michael Samuels (Man in an orange shirt, Any Human Heart).

Close To Me är en psykologisk thriller i sex delar med premiär exklusivt på Viaplay den 12 september.

NÄSTA ARTIKEL