Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Halloween Kills

Se den våldsamma trailern till Halloween Kills

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juni 2021

Ondskan kommer tillbaka!

Nu har en trailer släppts till "Halloween Kills" som har premiär den 15 oktober i år. Det ser ut att bli ordentligt med splatter!

2018 blev David Gordon Greens Halloween, med ikonen Jamie Lee Curtis, en monstersuccé på biograferna. Filmen drog in över 250 miljoner dollar i internationella intäkter, blev det mest inkomstbringande kapitlet i den fyra decennier långa franchisen och satte nytt rekord för den största öppningshelgen någonsin för en skräckfilm med en kvinna i huvudrollen.

Och Halloween-natten när Michael Myers återvände är inte över ännu. Några minuter efter att Laurie Strode, hennes dotter Karen och barnbarnet Allyson, lämnade det maskerade monstret Michael Myers inlåst och brinnande i Lauries källare, förs Laurie brådskande till sjukhuset med livshotande skador, i tron att hon äntligen lyckats döda sin livslånga plågoande. Men när Michael lyckas befria sig från Lauries fälla fortsätter hans rituella blodbad.

När Laurie kämpar mot smärtan och förbereder sig för att försvara sig mot honom, inspirerar hon hela Haddonfield till att resa sig mot det ohejdbara monstret. Strode-kvinnorna ansluter sig till en grupp andra överlevare från Michaels första härjningståg. De beslutar sig för att ta saken i egna händer och bildar ett medborgargarde som tänker göra slut på Michael, en gång för alla.

Ondskan dör inatt. Eller?

För mer läsning spana in vår lista med de bästa skräckfilmerna!

NÄSTA ARTIKEL