Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se den senaste trailern till The Suicide Squad

Se den senaste trailern till The Suicide Squad

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juni 2021

Du har väl inte missat den senaste The Suicide Squad-trailern?

James Gunns "The Suicide Squad" kommer i slutet av sommaren och nyligen släpptes det ytterligare en trailer till filmen. Se den här!

Den 6 augusti har efterlängtade The Suicide Squad premiär, och i takt med att vi närmar oss datumet får vi ta del av allt fler små glimtar från filmen. Redan i mars fick vi ta del av den första trailern till filmen, men nu har det alltså kommit en ny som vi kan njuta av.

I den senaste trailern riktas fokuset i första hand mot Idris Elbas karaktär Bloodsport, men får givetvis även andra karaktärer, som Rick Flag (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Sylvester Stallone som King Shark, Blackguard (Pete Davidson), Peacemaker (John Cena) m.fl.

LÄS MER: DC-filmer och serier 2021

Se trailern här:

David Ayers Suicide Squad från 2016 bemöttes med en hel del kritik och blev inte den stora succé som många hade hoppats på, men DC och Warner har uppenbarligen inte gett upp på konceptet.

Denna gången är det regissören James Gunn som fått chansen att få publiken att omfamna de ondskefulla hjältarna. Gunn är sedan tidigare känd främst för att ha regisserat de två Guardians of the Galaxy-filmerna.

RELATERAT: Se den första trailern till The Suicide Squad

 

NÄSTA ARTIKEL