Remaken av Scarface förlorar återigen sin regissör

Remaken av Scarface förlorar återigen sin regissör

Sebastian Hansson
Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 22:07 | Publicerad 14 juli 2017 kl. 12:07
Al Pacino i huvudrollen i Scarface sittande bakom ett skrivbord med en cigarr i handen.
Foto: Universal Pictures

Den otursförföljda nyinspelningen av kultfilmen från 1983 har stött på problem igen  ytterligare en regissör har hoppat av.

Vissa filmprojekt tycks plågade av problem. Nyinspelningen av Scarface har förlorat ännu en regissör. Antoine Fuqua skulle från början ha regisserat filmen men lämnade projektet och nu har även hans ersättare David Ayer tackat för sig. Ayer är sen tidigare känd för att ha regisserat End of Watch och Suicide Squad.

Enligt The Hollywood Reporter ska Ayers manus ha varit för mörkt för Universals smak och han valde därför att lämna arbetet på grund av den, vid det här laget, välkända förklaringen "kreativa skillnader". Regissören är känd för att vilja ha sina filmer mörka och håller ofta inte tillbaka när det kommer till våld.

Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story) är sedan tidigare klar för att spela huvudrollen som den mexikanske immigranten Tony Montana. Med tanke på att filmen ska ha premiär om 13 månader kan vi förvänta oss att en ny regissör utannonseras relativt snart.

Nyversionen av Scarface ska släppas den 10:e augusti 2018.

Ser du framemot remaken av Scarface?

NÄSTA ARTIKEL