Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Får vi se The Punisher säsong 2?

Evelina Block | Nyhet
21 november 2017
Evelina Block | Nyhet
21 november 2017
Jon Bernthal som The Punisher
Marvel's The Punisher

Marvel och Netflix sjätte och senaste superhjälteserie The Punisher har precis kommit. Redan nu kanske du undrar; kommer Frank Castle tillbaka med en säsong 2?

Det finns inget officiellt uttalande ännu, men både skådespelare och ansvariga för tv-serien är sugna. Steve Lightfoot som är showrunner för serien berättade bland annat för radiotimes.com hur roligt det var att skriva för The Punisher. Och han gör det gärna igen!

Enligt Screenrant är det högst troligt att vi kommer att få se mer av Jon Bernthals Punisher, Frank Castle. Men helst bara i solo-äventyr, om skådespelaren själv får välja. Nej tack till att medverka i fortsättningen av The Defenders alltså. I den såg såg vi netflix-serierna Iron Fist, Daredevil, Jessica Jones och Luke Cage sammanstråla i 8 avsnitt. Bernthal vill dock ha en intimare och mörkare berättelse, även om han är medveten om att beslutet inte är upp till honom.

Andra saker som pekar på en fortsättning är Marvel och Netflix fortsatta satsningar på sitt serieuniversum. Vi vet att Daredevil säsong 3 är på gång, likaså Jessica Jones med sin andra säsong. Och redan nästa år börjar arbetet med säsong 2 för både Luke Cage och Iron Fist.

Så vi kan anta att det bara är en tidsfråga innan vi får möta Frank Castle igen. The Punisher säsong 1 streamas på Netflix just nu. Filmtopp har även recenserat serien. 

Har du sett hela första säsongen av The Punisher ännu?