EXTRA: Samuel L. Jackson klar för nya Saw

EXTRA: Samuel L. Jackson klar för nya "Saw"

Eric Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 08 juli 2019 kl. 19:07

Stjärnan är bekräftad för skräckfilmen.

Samuel L. Jackson i "Shaft".
Samuel L. Jackson i "Shaft". Foto: Netflix

Efter åtta filmer lever James Wans skräckfilmsserie "Saw" vidare. En ny film är nämligen under produktion och nu är det klart att Samuel L. Jackson och Chris Rock kommer att inneha huvudrollerna.

James Wans moderna skräckklassiker Saw slog ned som en bomb. Det enkla konceptet med två män, som vaknar upp fastkedjade i en lagerlokal och måste klara av en tuff utmaning för att få överleva, ynglade snabbt av sig till att bli en långtgående filmfranchise.

2017 fick vi se den åttonde filmen i ordningen (om vi räknar med dunderfloppen Saw 3D), Jigsaw, som trots ett iskallt bemötande från kritikerkåren blev en ekonomisk succé. Publiken har med andra ord inte fått nog av Saw-filmernas kreativa sätt att avrätta sina karaktärer, och snart är det dags för en ny tur i det skruvade filmuniversumet.

I mitten av maj kunde vi nämligen bekräfta att en reboot håller på att produceras och att ingen mindre än Chris Rock är ansluten till projektet.

Idag blev det också officiellt att han kommer att få dela på rampljuset tillsammans med Samuel L. Jackson. Detta rapporterar skräcktidningen Bloody Disgusting. I sin artikel berättar de även att Jigsaw-författarna Pete Goldfinger och Josh Stolberg skall skriva filmens manus och att Darren Lynn Bousman återvänder som regissör. Han har tidigare regiserat Saw-filmerna: Saw II, Saw III och Saw IV.

Vad tror du om Samuel L. Jackson i en Saw-film?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL