Samuel Jackson och Uma Thurman återförenas i The Kill Room

Samuel Jackson och Uma Thurman återförenas i The Kill Room

26 april 2022 kl. 11:36

Får sällskap av True Blood-talang.

28 år efter "Pulp Fiction" ska Samuel Jackson och Uma Thurman arbeta på nytt i filmen "The Kill Room". Med sig har de Joe Manganiello från "True Blood".

Deadline rapporterar att Samuel Jackson och Uma Thurman får sällskap av Joe Manganiello i deras nya film The Kill Room. Även om Manganiello inte är lika välkänd som sina kollegor, så är chansen stor att du känner igen honom om du är ett fan av vampyrer. Han spelade nämligen varulven Alcide Herveaux i  HBO-serien True Blood. Han har även synts jämte Channing Tatum i Magic Mike (2012) och Magic Mike XXL (2015) som stripparen "Big Dick Richie". 

Joe Manganiello i "Magic Mike XXL". Foto: Warner Bros.
Joe Manganiello i "Magic Mike XXL". Foto: Warner Bros.

Med sin bakgrund i skräck, drama och komedi verkar Manganiello vara ett perfekt val för The Kill Room. Filmen blandar svart humor med spänning för att berätta historien om en torped (Manganiello) som oavsiktligt blir en sensation i konstvärlden när ett försök att tvätta pengar slår fel. Jackson kommer att spela hans chef och Thurman en konsthandlare, som tvingas spela konstvärlden mot den kriminella underjorden. 

För Thurman och Jackson blir detta första samarbetet sedan Pulp Fiction 1994. Tidigare i år sågs de på en återförening för filmen på Oscarsgalan.

"The Kill Room" kommer att spelas in under våren i New York och New Jersey och regisseras av Nicole Paone (Friendsgiving, 2020). För tillfället har filmen inget utgivningsdatum. 

Läs mer om var Jackson och Thurman kunnat ses i år:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL