Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sagan om Ringen-serien tog bort hånad statistannons

Sagan om Ringen-serien tog bort statistannons

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 juni 2020

Hånades på sociala medier.

Amazon arbetar på tidernas största seriesatsning och när man i dagarna lade upp en statistannons gick det inte som planerat. Efter mycket ståhej plockades den bort.

Stillbild ur "Sagan om Ringen".
Foto: New Line Cinema.

Inspelningen av Amazons efterlängtade Sagan om Ringen-serie är för tillfället på paus, men så snart det är möjligt ska produktionen ta fart på Nya Zeeland. Nu söker man statister och agentbyrån BGT Actors Models & Talent lade häromdagen upp en bisarr annons där de beskrev att de söker personer med udda utseenden.

På BGT:s annons fanns bland annat följande önskemål med: brännmärken i ansiktet, utstickande öron, smala ögon, intressant näsa och acne-ärr.

Annonsen väckte stor uppmärksamhet och den landade förstås helt fel. Många blev kränkta och desto fler hånade byrån genom att skicka dem bilder på sig själva som inte alls stämde överens med deras önskemål. Till slut valde BGT att plocka ner annonsen från sociala medier.

Förr eller senare kommer såklart en ny annons att dyka upp. Vi får hoppas på att den landar rätt den gången. Vill du söka om statistjobb på inspelningen av Sagan om Ringen-serien? Håll utkik på nätet och här på Filmtopp, vi uppdaterar så fort vi ser något dyka upp.

Frodo i "Sagan om Ringen".
Foto: New Line Cinema.

Under tiden du väntar på senaste nytt om serien och dess nästa statistannons kan du testa dina kunskaper kring filmerna med vårt Sagan om Ringen quiz!

Mer läsning:

Hur Sagan om Ringen höll på att sluta
Se följets återträff på YouTube

 

NÄSTA ARTIKEL