Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Stor oro hos svenska filmdistributörer

Filmstadens mat: Så mycket kostar korv-med-bröd

Oscar Pettersson | Nyhet
11 april 2022
Oscar Pettersson | Nyhet
11 april 2022

Hot Food-konceptet på biografer och var de finns

Är du sugen på att äta innan, efter eller under filmen när du går på bio? Filmstadens Hot Food-koncept erbjuder den möjligheten och finns på flera Filmstadenbiografer i Stockholm och Göteborg. Men vad kostar kalaset?

I Filmstadens Hot Food-koncept finns möjligheten att avnjuta varm mat innan, under och efter filmen du ser på deras biografer. På menyn finns Hot Dogs, pizzaslice, kycklingbitar och nachos med diverse tillbehör. 

Den varma maten hittar du på Filmstadens biografer Scandinavia, Heron och Sickla i Stockholm och på Bergakungen i Göteborg. Blir du hungrig när du ska gå på bio är det nedanstående mat och priser som erbjuds, du får alltså inte ta med dig egen mat eller snacks längre.

Mozzarella för 109 kronor

Filmstaden
Foto: Filmstaden.

En korv-med-bröd med potatisklyftor och dricka kostar 79 kronor. Du kan välja mellan grillkorv, kycklingkorv eller vegansk solroskorv. Pizzan kostar 109 kronor och serveras med dricka och mozarellasticks eller potatisklyftor.

Friterade kycklingbitar med dricka, dipsås och potatisklyftor eller mozarellasticks kostar 109 kr. Till sist serveras även nachos med ostsås, salsa och guacamole till en kostnad av 109 kronor. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL