Nu på bio

Det senaste på biofronten!

RYKTE: Keri Russell i J. J. Abrams nästa Star Wars

RYKTE: Keri Russell i J. J. Abrams nästa Star Wars

Kristian Andersson | Nyhet
07 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
07 juli 2018

Vi väntar oss nya skådespelare till "Star Wars: Episode IX".

Snart påbörjas inspelningen av den sista filmen i den pågående Star Wars-trilogin. Nu uppges teamet ha hittat en skådespelerska att delta i filmen, nämligen Keri Russell.

Enligt Variety går det rykten om att Keri Russell just nu är i förhandlingar om att spela en roll i Star Wars: Episode IX. Filmen regisseras av ingen mindre än personen bakom The Force Awakens – J. J. Abrams.

Walt Disney Pictures och Lucasfilm sägs ha letat febrilt efter den perfekta skådespelerskan till en roll i nästa kapitel av rymdsagan. Nu kan de alltså ha hittat svaret hos Keri Russell, som uppges ansluta sig till projektet.

Keri Russell har jobbat med J.J. Abrams tidigare då hon spelat i filmer som Felicity och Mission: Impossible III. Vem hon i så fall ska spela i Star Wars vet vi inte riktigt ännu, så håll koll på Filmtopp – vi uppdaterar dig.

Vidare rapporterar Variety rykten om att J. J. Abrams är på jakt efter ännu fler skådespelare, men tiden är knapp då inspelningen planeras börja i slutet av juli. Skådespelare som kommer med säkerhet vara med i filmen är Daisy RidleyJohn Boyega, Oscar Isaac och Adam Driver.

Manuset skrivs av J. J. Abrams och Lawrence Kasdan.

Är du sugen på nästa Star Wars, trots floppen med Solo-filmen?