Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ryan Gosling tar rollen som Wolfman

Ryan Gosling tar rollen som Wolfman

Kristian Andersson | Nyhet
01 juni 2020
Kristian Andersson | Nyhet
01 juni 2020

Skådespelaren Ryan Gosling blir Wolfman

Det är produktionsbolaget Universal Pictures som nu satsar på remakes av sina klassiska monsterfilmer. De ligger bakom en hel drös monsterfilmer, exempelvis: Dracula, Frankenstein och The Invisible Man. Nu visar det sig att Ryan Gosling fått en stor roll för produktionsbolaget.

Nu har det visat sig att Ryan Gosling kommer att knipa en större roll för Universal. Han ska nämligen spela huvudrollen i deras remake av "The Wolfman" berättar Variety.

Manuset till produktionen är skrivet av Lauren Schuker tillsammans med Rebecca Angelo. Men det som gör de lite extra spännande är att manuset är skrivet efter en idé av Gosling själv. I skrivande stund har de inte hittat den rätta regissören, men högst troligt så ansluter sig en regissör inom kort.

Universal ligger som sagt bakom många monsterfilmer en av dem är The Mummy, som Tom Cruise för ett par år sedan försökte återuppliva. Det gick inte speciellt bra kritikermässigt, men ekonomiskt gick det lite bättre. Filmen kostade 125 miljoner dollar att skapa och omsatte 400 miljoner dollar.

För inte så länge sedan hade The Invisible Man med Elisabeth Moss sin premiär och den gjorde riktigt bra ifrån sig. Ded en budget på 7 miljoner och en omsättning på 122 miljoner dollar.

MER LÄSNING: 9 plot holes i The Invisible Man

Det sägs också att produktionsbolaget kommer satsa mer på sina monsterfilmer så som Frankenstein, Dracula och Skräcken i Svarta lagunen.

Tycker du Ryan Gosling passar som The Wolfman?