Rupert Grint i M Night Shyamalans Apple serie

Rupert Grint i M Night Shyamalans Apple serie

Axel Diedrichs
Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 09:07 | Publicerad 01 december 2018 kl. 10:12

 Snart ser vi Rupert Grint i regissören M. Night Shyamalans kommande thrillerserie för Apple.

Sedan framgången med "Harry Potter" har han legat lågt, och främst setts till i mindre filmproduktioner. Nu verkar han tröttnat på att vara i skuggan; Med en huvudroll i den aktuella Netflix-serien "Sick Note" och medverkan i M. Night Shyamalans kommande thrillerserie är Rupert Grint i högsta grad tillbaka i rampljuset. 

Signaturkaraktär Ron Weasley försvann från vita duken, och likaså gjorde rollinnehavaren. Men Rupert Grint har nu hittat en plats i TV-rutan. I den svarta komediserien Sick NoteNetflix spelar han huvudrollen Daniel Glass, som går för djupt in i lögnen att han är dödssjuk. Grints nya framgångar slutar inte där; The Wrap rapporterar att vi snart ser honom i M. Night Shyamalans kommande thriller serie, som görs för Apple.

Vad serien kommer att handla om vet vi inte men den rapporteras vara en thriller, och vi vågar gissa att berättelsen har en övernaturlig prägel, som Shyamalans filmer så ofta har.

Seriens skapare Tony Basgallop verkar vara en bra matchning för Shayamalan då han jobbat på spännande serier som 24: Legacy och Outcast.

Detaljer kring Grints roll i serien hålls även de under radarn, men eftersom att serien är i ett tidigt utvecklingsstadie kan han mycket väl hoppa ombord projektet tänkt som en huvudroll.

MER LÄSNING: 

Bästa filmerna på Netflix

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL