Robinson-säsongens finaste ögonblick får Sanna Strand att gråta

Robinson-säsongens finaste ögonblick när Sanna Strand brister

Filmtopp
Uppdaterad kl. 20:05 | Publicerad 14 maj 2023 kl. 07:05

Marcus och Elins framträdande släpper ut alla känslor

Under söndagens avsnitt får vi se Robinson-säsongens finaste ögonblick hittills när Sanna Strand ber Elin Ambrosiani och Marcus Edensky spela en låt i hennes bortgångne pappas ära.

Vårens säsong av Robinson 2023 börjar röra sig mot sitt slut. Deltagarna har nu varit iväg i över en månads tid, och hemlängtan gör sig mer och mer påträngande. Under söndagens avsnitt får vi vara med när Sanna Strand minns sin pappa som gick bort 2015. Hon önskar då att Marcus Edensky och Elin Ambrosiani framföra låten som spelades på hans begravning. Säsongen har bjudit på flera fina stunder, men riktigt så här emotionellt har vi inte sett det på lägret förrän nu. 

Robinson-säsongens finaste ögonblick när Sanna Strand brister
Foto: TV4.

Robinson-säsongens finaste ögonblick får Sanna Strand att brista ut i tårar

Under parveckan som snart är över har vi fått se Marcus Edensky vara fastkedjad tillsammans med Elin Ambrosiani som återvänt från Gränslandet. Det har då visat sig att de har mycket gemensamt, inte minst deras intresse för musik. När Sanna Strand minns sin pappa som skulle ha fyllt år vill hon då att de framför låten My Way av Frank Sinatra. Det dröjer inte lång tid innan hon då brister ut i tårar av duons sång. 

– Han har varit som Pippis pappa för mig. Han har försvunnit och man vet aldrig om han är ute på de sju haven och seglar eller är i väg på jobb, och jag bara väntat på att han ska komma hem. Nu så känns det som att jag är på kuredutt-ön och väntar på att han ska komma tillbaka, men det kommer han ju inte göra. Däremot så finns han i mitt hjärta och fått mig till den jag är idag. Det är jag otroligt stolt över. Jag älskar livet och mig själv. Det har jag en stor del att tacka honom för, säger Sanna om sin pappa.

Robinson-säsongens finaste ögonblick när Sanna Strand brister
Foto: TV4.

När Marcus och Elins sång går i mål är Sanna fullständigt tagen av det hon precis har bevittnat.

– Åh, herregud. Ni är helt underbara. Tack, säger en väldigt tagen Sanna Strand som konstaterar att det var ett nypa sig i armen-moment.

Marcus och Elin uppskattar båda två att Sanna delat med sig av sina känslor runt hennes pappa och tackar hjärtligt tillbaka.  

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL