Robinson 2023: Elin Ambrosiani

Robinson 2023: Elin Ambrosiani

Filmtopp
Uppdaterad 23 mars 2023 kl. 05:03 | Publicerad 22 mars 2023 kl. 14:03

Solstrålen som alla TV-program behöver

Elin Ambrosiani är en av deltagarna i "Robinson" 2023. Med sin varma energi ser hon till att mjuka upp en säsong som varit en av de hårdaste hittills.

I Robinson 2023 får tittarna bekanta sig med många olika typer av personligheter. En som sticker ut i mängden är Elin Ambrosiani, denna energiska 40-åring som till vardags håller till i Huddinge och jobbar som Senior digital specialist. Som personlig sak har hon valt att ta med sig en flaska Hot Sauce. Om det är hemligheten bakom hennes pigga nivåer låter vi vara osagt – men det säger helt klart något om hennes anmärkningsvärda personlighet.

Men även om Elin får TV-tittarna där hemma och de andra deltagarna ute på ön att bredda på smilbanden är en sak säker: hon vill vinna den prestigefyllda Robinson-statyetten.

Robinson 2023: Elin Ambrosiani
Foto: TV4.

Elin Ambrosiani är med i Robinson för att tävla

Hennes pepp han dock inte ta henne så långt i inledningen av säsongen innan hon fick lämna huvudtävlingen. Ja, det blev en olycklig för Lag Nord-medlemmen Elin som tillsammans med Salam al Zerkani var en av de två första att skickas bort från ön. Lagkaptenen Peter Andersson såg inget annat val än att skicka henne på grund av att hon redan vid starten behövde vila på grund av värmen.

Lyckligtvis är Elin inte den som deppar ihop. Väl ute på en ny ö, som kallas för Ingenmansland, var hon snabb på hitta sin energi. Detta trots att hon där måste vara fastkedjad mellan tävlingarna. 

– Jag tycker att det är lite kul att vara i den här leken där man bara skyfflas runt och utsetts för skojiga, spännande saker. Vad är det som händer nu? Det är superspännande, säger Elin i programmet, vilket är en mer positiv inställning än den Salam al Zerkani hade. Han avbröt sin medverkan i programmet efter blott en dag ute i Ingenmansland.

Nu kämpar Elin i Ingenmansland i hopp om att få komma tillbaka till Robinson. Det återstår att se hur det går för henne, men vi är säkra på att hennes goda vilja och kämparglöd kan ta henne långt.

Du följer Elin Ambrosiani i "Robinson" 2023 på TV4 Play och C More.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL