Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Robert Downey Jr klar för Sherlock Homes 3

Robert Downey Jr klar för Sherlock Homes 3

Kristian Andersson | Nyhet
25 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
25 augusti 2018

Nu är det officiellt att Robert Downey Jr. och Jude Law återvänder i "Sherlock Holmes 3".

Det har länge spekulerats i om det blir en tredje film i Guy Ritchies filmserie om den världsberömda detektiven Sherlock Holmes. Nu är det klart att projektet blir av och att Robert Downey Jr. skall återvända i huvudrollen.

Enligt Warner Bros och Village Roadshow är det klart att vi får se en tredje film i Guy Ritchies filmserie om världens mest kända detektiv, Sherlock Holmes. Filmen förväntas ha premiär runt julen 2020 och vi kommer då få se Robert Downey Jr. och Jude Law spela mot varandra igen. Downey som den klassiske mästerdetektiven och Law som han lojale medarbetare Dr. Watson.

Just nu jobbar Downey Jr. för Marvel och därefter ska han göra filmen The Voyage of Doctor Dolittle, men efter dessa två filmer står Sherlock Holmes på agendan. Läs lite om Downey Jr roll i Doctor Dolittle.

Guy Ritchie har regisserat de andra två Sherlock filmerna och just nu är det oklart om han kommer att göra en tredje film. Chris Brancato skriver manus tillsammans med Susan Downey. Producenterna blir Joel Silver och Lionel Wigram

Här kan du se Twitter inlägget Downey Jr. nyligen lagt ut:

https://twitter.com/RobertDowneyJr/status/1031220261578629120

Är du sugen på en tredje Sherlock Holmes?

NÄSTA ARTIKEL