Rob Zombie gör film på kultserien The Munsters

Rob Zombie gör film på kultserien The Munsters

07 juli 2022 kl. 07:53

Spana in en första poster och trailer

Rob Zombie är främst förknippad med brutala skräckisar, men snart får vi se hans barntillåtna film baserad på kultserien "The Munsters" från 1966. Ta en första titt här!

Filmskaparen Rob Zombie har under karriären gjort sig känd för sina ofta motbjudande rysare, så som The Devil's Rejects och hans två Halloween-filmer från 00-talet. Zombie berättade i en tidigare intervju att han ville göra en film med mer färg och med lite cartoon-edge, vilket leder oss till hans nya stora filmprojekt. 

Vi får nu ta del av en alldeles ny poster till Rob Zombies The Munsters, som är en reboot på kultserien med samma titel. I den följer vi en monsterfamilj som flyttar från Transylvanien till den amerikanska förorten. Denna gången kan även de små njuta av filmen, trots att den emellanåt är lite läskig. 

Rob Zombie gör film på kultserien The Munsters
Foto: Universal.

Under arbetet på The Munsters har Zombie som vanligt jobbat tillsammans med sin fru Sheri Moon Zombie som här spelar spöket Lily. Bredvid henne spelar Jeff Daniel Phillips Herman medan Dan Roebuck gör rollen som Grandpa Munster.

Vi kommer även att få se skådespelare som Det WallaceJorge Garcia, Catherine SchellPat PriestJeremy Wheeler och Tommas Boykin.

Här nedan ser du den senaste trailern till "The Munsters":

"The Munsters" har sin efterlängtade premiär senare i år. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL