Renée Nyberg "får panik" när Henrik Schyffert busringer

Renée Nyberg “får panik“ när Henrik Schyffert busringer

Eric Diedrichs
26 november 2023 kl. 16:11

Komikern testar en klassisk busringning

I dag publicerade Henrik Schyffert en Instagram-video där han busringer till Renée Nyberg. Programledaren för "Vilket liv!" får panik när komikern låtsas vara ledsen över att inte ha blivit frågad om att medverka i programmet.

"Provar en hederlig gammal busringning hos Hellenius ikväll. Förlåt Renée!", så står det i ett inlägg som publicerades på Henrik Schyfferts Instagramkonto i dag. Inlägget innehåller ett klipp där Schyffert, i sällskap av David Hellenius, busringer till Renée Nyberg.

Komikern säger till programledaren att han har "en jättekonstig fråga" och att han är på väg hem från sin terapeut efter att de har pratat om besvikelser. En besvikelse de diskuterade, skämtar Schyffert, är att han inte har blivit tillfrågad att vara med i Vilket liv! – TV4-programmet som leds av Renée Nyberg.

Renée Nyberg "får panik" när Henrik Schyffert busringer

Efter att Nyberg tröstar Schyffert med att han visst är populär i Sverige, lägger komikern i nästa växel och berättar att han har skissat på hur programmet ska se ut – precis som att det nu är klart att han ska få vara med och som om man kan bestämma upplägget själv. Han frågar sedan om man får betalt också. David Hellenius kämpar med att hålla sig för skratt och utbrister "Nej, men gud, shit! Hon fick panik!" så fort telefonen har lagts på.

På Instagram har nu Nyberg kommenterat inlägget med följande ord: "hahaha har kollat och du kanske får vara med i ”Bytt är Bytt” nästa år!😘"

Aktuell med ny turné

Utöver att busringa kollegor och bekanta ska Henrik Schyffert ut på vägarna med Schyffert Forever – en helt ny standupföreställning, som har premiär den 4 december i Stockholm. Just nu finns det datum ute fram till och med den 24 november nästa år. Han har också sagt att Killinggänget är på väg att återförenas.

Vi håller tummarna för att Henrik Schyffert delar med sig av fler busstreck på sina social medier.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL