Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Face/Off

Remake av Face/Off på gång

Kristian Andersson | Nyhet
13 februari 2021
Kristian Andersson | Nyhet
13 februari 2021

Redo att byta ansikte igen?

Face/Off släpptes 1997 och blev en omedelbar action-succé. Nu rapporterar amerikanska medier att vi högst troligen får se en remake av den älskade klassikern.

Face/Off
Nicolas Cage och John Travolta spelar varandra i "Face/Off". Foto: Paramount Pictures.

Paramount Pictures ligger bakom den episka action filmen Face/Off från 1997. Nu vill bolaget göra en remake av filmen. Face/Off blev en stor ekonomisk framgång med en prislapp på 80 miljoner dollar och en genererad vinst på 250 miljoner.

Originalfilmen regisserades av Hong Kong-legenden John Woo och handlade om FBI-agenten Sean Archer (John Travolta) som försöker sätta dit sin sons mördare (Castor Troy, spelad av Nicolas Cage). Under jakten skadas Troy och faller i koma, bara minuter efter att han har avslöjat att han har gömt en bomb någonstans i Los Angeles. Klockan tickar, men ingen vet var. Sean genomgår en ny avancerad kirurgisk metod för att byta ansikte med Troy för att infiltrera hans kriminella nätverk… men när Troy vaknar upp, svarar han med samma medel. Det blir en galen och numera ikonisk katt och råtta-lek där god poserar som ond och ond som god.

Enligt Variety ska remaken regisseras av Adam Wingard som ligger bakom flera actionfilmer, bland annat The Guest.

Läs också om att en ny National Treasure är på gång!

Scrolla vidare för mer läsning -->

NÄSTA ARTIKEL