National Treasure

National Treasure 3 på gång

18 januari 2020 kl. 16:00

Disney jobbar i detta nu på en uppföljare till "National Treasure" där manuset skrivs av Chris Bremmer som också ligger bakom manuset till "Bad Boys For Life".

Många har suktat efter en uppföljare till den populära filmserien National Treasure, vars äventyrliga jakter på historiska artefakter kan beskrivas som en blandning mellan Indiana Jones och Da Vinci-koden.

Därför är det extra glädjande att The Wrap har gått ut med nyheten om att en tredje film äntligen är under utveckling. Ingen mindre än Jerry Bruckheimer ska producera och likaså är det klart att Chris Bremmer (bioaktuell med Bad Boys For Life) ska fila på filmens manus.

Den första National Treasure-filmen släpptes 2004 och i de bärande rollerna såg vi inga mindre än Nicolas Cage, Jon Voight, Diane Kruger och Sean Bean. National Treasure omsatte 347 miljoner dollar världen över och fick en uppföljare 2007, som genererade en vinst på 457 miljoner dollar. Med den tredje filmen kan nog Disney räkna med en ny toppnotering för National Treasure på box-office-listan.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL