Regissör hittad till otecknade versionen av Your Name

Regissör hittad till otecknade versionen av Your Name

01 november 2022 kl. 17:11

Anime-filmen kommer tillbaka i nytt format

Den oerhört populära animerade filmen "Your Name" ska nu få en live action-version regisserad av en man som mestadels sysslat med musikvideor för olika artister.

Vi kan nu meddela att det är regissören Carlos López Estrada som fått uppdraget att göra en live action-version av den japanska anime-filmen Your Name från 2016, berättar Variety. Projektet finansieras av ParamountToho och Bad Robot där J.J. Abrams agerar producent och medförfattare. 

 

Den tidigare versionen av Your Name regisserades av Makoto Shinkai och är oerhört omtyckt. Det bevisar biljettintäken på 230 miljoner dollar samt användarbetyget 8.4/10 på IMDb. Filmen utspelar sig i både en småstad, Itomori, och storstaden Tokyo, där den kretsar kring två tonåringar. Den ena av dem, Mitsuha, är trött på livet på landet och önskar att hon var en kille som bodde i en storstad. Snart får hon chansen att byta kropp med en kille vid namn Takt, som bor i Tokyo. Men hur kommer det sig att just de fått denna egenskap?

Ännu finns det inget preliminärt premiärdatum för nya Your Name. Vi har heller inga vidare uppgifter om vilka som kommer att medverka framför kameran. Däremot förväntar vi oss att filmen berättas med en amerikansk vinkel, vilket ska ha varit en önskan av Toho som även arbetade på originalet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL