The Shining-stjärnan Shelley Duvall i skräckfilm med Edward Furlong

The Shining-stjärnan Shelley Duvall i skräckfilm med Edward Furlong

30 oktober 2022 kl. 19:29

Gör sin första roll på 20 år

Hon blev stor med Stanley Kubricks "The Shining" men har inte medverkat i film på tjugo år. Nu är Shelley Duvall klar för att medverka i en ny thriller.

Du minns säkert henne från den ikoniska rysaren The Shining där hon spelade karaktären Wendy, hustru till Jack Torrance som tappar vettet på hotellet där de bor. Det har gått tjugo år sedan Shelley Duvall gjorde någon roll i filmvärlden, men nu kan vi bekräfta att skådespelaren kommer att medverka i en ny skräckfilm som går under namnet The Forest Hills som regisseras av Scott Goldberg.

I den nya filmen spelar Chiko Mendez huvudrollen Rico som besväras av extremt verkliga och plågsamma mardrömmar efter att ha varit med om ett trauma under en campingtur ute i det vilda. Duvall spelar Ricos mamma tillika vägvisande inre röst. 

The Shining-stjärnan Shelley Duvall i skräckfilm med Edward Furlong
Edward Furlong och Arnold Schwarzenegger i "Terminator 2" (1990). Foto: Tri-Star Pictures.

Edward Furlong med i "The Forest Hills"

Shelley Duvall är inte det enda stora namnet i The Forest Hills. På rollistan får vi även se den tidigare stjärnan Edward Furlong som hade stora framgångar på nittiotalet med Terminator 2 - Domedagen och American History X

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL