EXKLUSIVT: Rebecca Fergusons krav för att arbeta i Sverige igen

Rebecca Ferguson gör actionfilm med Deadpool-regissören

Emil Oscar Rasmussen
31 maj 2023 kl. 13:00

Ferguson ser ut att ha landat nästa stora projekt

Sveriges starkast lysande stjärna på Hollywoodhimlen ser ut att ha landat nästa stora roll. Enligt rapporter ska Rebecca Ferguson vara så gott som klar för huvudrollen i kommande "Best Served Cold" – en hämndthriller i regi av "Deadpool"-regissören Tim Miller.

Rebecca Ferguson går från klarhet till klarhet på sin resa mot att bli en av Sveriges största filmstjärnor genom tiderna. De senaste åren har de prestigefyllda rollerna staplats på hög och bara i år är hon aktuell med tv-serien Silo och storfilmerna Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One och Dune: Part Two.

I Sverige har skriverierna kring Ferguson den senaste tiden kretsat mycket en uppmärksammad intervjun med TV4, där skådespelaren motvilligt gick med på att genomföra intervjun på svenska (helt i motsats till den positiva upplevelsen Filmtopp hade med stjärnan) – men nu kan vi åter rikta strålkastaren mot hennes arbete igen. Enligt amerikanska Deadline ser Ferguson ut att ha nästa stora roll redo.

Rebecca Ferguson gör actionfilm med Deadpool-regissören
Rebecca Ferguson i den uppmärksammade intervjun med TV4. Foto: TV4.

Rebecca Ferguson ska göra hämndthriller med Tim Miller

I en exklusiv nyhet avslöjar Deadline att Rebecca Ferguson slutförhandlar om att spela huvudrollen i filmen Best Served Cold – en kommande filmatisering av Joe Abercrombies bästsäljande roman med samma namn. Tim Miller, som har filmer som Deadpool (2016) och Terminator: Dark Fate (2019) på sitt regi-CV är anknuten till produktionen som filmens regissör.

Best Served Cold är en hämndberättelse som handlar om Monza Murcatto (Ferguson) – en mytomspunnen legosoldat. Efter att Monza har blivit förrådd påbörjar en jakt på hämnd med konsekvenser för en hel nation.

Något planerat lanseringsdatum för Best Served Cold är inte annonserat. Filmen produceras av Skydance. Rebecca Ferguson just nu aktuell med Silo Apple TV+ och under sommaren med Mission: Impossible - Dead Reckoning: Part One som har biopremiär den 12 juli.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL