De 7 bästa filmerna med Rebecca Ferguson – Sveriges största Hollywoodstjärna

Rebecca Ferguson bad stjärnskådespelare att ”dra åt helvete”

28 februari 2024 kl. 13:02

Skällde själv ut stjärnan på plats

Rebecca Ferguson delar med sig av en otrevlig upplevelse från en tidigare filminspelning, där en medskådespelare öppet förolämpade henne och hon blev tvungen att konfrontera personen.

Svenska Rebecca Ferguson, som just nu är högaktuell med den kritikerrosade filmen Dune: Part Two, har i podcasten Reign with Josh Smith öppnat upp om en obehaglig händelse hon varit med om under en tidigare filminspelning.

Under inspelningen uppförde sig en av hennes medskådespelare riktigt illa och förolämpade henne bland annat öppet inför hela filmteamet. När hon konfronterade personen och försökte säga ifrån blev hon skriken på, vilket fick henne att må väldigt dåligt, beskriver hon.

Rebecca Ferguson bad stjärnskådespelare att ”dra åt helvete”
Rebecca Ferguson i "Dune: Part Two". Foto: Warner Bros.

Rebecca Ferguson till kollegan: "Du kan dra åt helvete!"

"Ingen i filmteamet höll mig om ryggen", säger hon i podden. Trots detta tog hon mod till sig för att stå upp för sig själv. Nästa dag gick hon in på inspelningsplatsen och bad den otrevliga personen att dra därifrån. Det var första gången hon vågat säga ifrån på allvar, men till sist vände hon sig till personen och sa "Du kan dra åt helvete!". 

Ferguson berättar inte vem stjärnan ifråga är, men hon säger att det varken är Hugh Jackman eller Tom Cruise. Däremot bekräftar hon att det hände under de senaste 10-12 åren och att det var den högst betalda skådespelaren för filmen, så vi kan räkna ut att det handlar om en superkändis. Under den perioden har hon arbetat med storstjärnor som Dwayne Johnson, Michael Fassbender, Ewan McGregor, Chris Hemsworth och Hugh Grant, men att det skulle vara någon av dessa namn är bara spekulationer.

Under resten av scenen fick personen stå med ansiktet vänt bortåt, eftersom produktionen inte tillät Ferguson att skicka ut deras "nummer ett" från inspelningen.

– Jag har inga problem med att använda min röst och jag är inte rädd för konsekvenserna av att säga vad jag tycker, avslutar hon.

Utöver sin roll i "Dune: Part Two" var Rebecca Ferguson nyligen aktuell i TV-serien "Silo" som går att streama just nu.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL