Här är rollen som ger Dwayne Johnson den högsta lönen i Hollywoods historia

Dwayne Johnson försvarar Rebecca Ferguson: ”Älskar den kvinnan”

Uppdaterad kl. 10:02 | Publicerad 29 februari 2024 kl. 10:02

Har uttryckt sitt stöd på sociala medier

Tidigare i veckan gick "Dune: Part Two"-skådespelaren Rebecca Ferguson ut med att hon blivit riktigt dåligt behandlad av en medskådespelare under en tidigare filminspelning. Nu har en av stjärnorna hon jobbat med gått ut på X för att ta henne i försvar.

Dwayne "The Rock" Johnson går ut och försvarar Rebecca Ferguson efter att hon berättat om hur hon under en tidigare filminspelning öppet fick motstå förolämpningar från en annan välkänd skådespelare.

Hon berättar att hon inte fick något som helst stöd från filmteamet och att den andra skådespelaren skrek åt henne, vilket ledde till att hon fick nog och bad personen att "dra åt helvete". Detta har Filmtopp rapporterat om tidigare.

The Rock vill veta vem som behandlade Rebecca Ferguson illa

Det var i podcasten Reign with Josh Smith som Rebecca Ferguson berättade att händelsen ägde rum någon gång de senaste 10–12 åren, men inte under vilken inspelning eller med vem. The Rock och Ferguson har tidigare spelat ihop i filmen Hercules (2014), vilket automatiskt gjorde honom till misstänkt som den otrevlige medskådespelaren. Som respons till hennes uttalande har han däremot gått ut på X (f.d. Twitter) och uttryckt sitt stöd.

– Jag hatar att se detta men älskar att se henne stå upp för sig själv. Rebecca var min skyddsängel från ovan under vår inspelning. Jag älskar den kvinnan. Skulle gärna vilja få reda på vem som har gjort det här, skriver Dwayne "The Rock" Johnson på X.

Genom att försvara Ferguson slår Johnson därmed två flugor i en smäll, genom att stötta henne och samtidigt eliminera alla eventuella spekulationer riktade mot honom. Ett urval av andra skådespelare som Rebecca Ferguson jobbat tillsammans med under sin karriär är Hugh Grant, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Meryl Streep och Emily Blunt.

Rebecca Ferguson är just nu aktuell i biofilmen "Dune: Part Two" men också med TV-serien "Silo" som går att streama här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL