Ragnarök säsong 2

Rangarök säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
07 mars 2020 kl. 13:46

Förnyad med en ny säsong.

Serien såldes in som "SKAM" möter "Tor" vilket verkar ha varit en bra pitch. Nu väljer nämligen Netflix att ge grön ljus för "Ragnarök" säsong 2.

Ragnarök
Foto: Netflix.

Den första säsongen av Netflixs norska serie "Ragnarök" hade premiär den 31 januari och bestod av 6 avsnitt på 45 minuter. Berättelsen såldes in som succéserien "SKAM" möter "Tor", vilket tycks ha varit en framgångsrik pitch. För nu har Netflix avslöjat att vi kommer att få se mer…

Serien följer Magne (David Stakston), en lite småtrög och kantig kille som, efter flytten till den lilla norska orten Edda, plötsligt börjar få gudaliknande superkrafter. Han behöver inte längre använda några glasögon, kan kasta en hammare sinnessjukt långt och kan springa snabbare än världsrekordet på 100 meter. Oturligt nog bor där redan en odödlig familj bestående av de gamla gudarnas ärkefiender.

"Raganrök" säsong 2 har fått klartecken.

Netflix har bekräftat att Ragnarök kommer tillbaka med en ny säsong, men än så länge har de inte släppt något premiärdatum. Förmodligen kommer serien tillbaka i början av nästa år. Det är också troligt att vi denna gången kommer att få ta del av fler avsnitt. Sex stycken är lite fjuttigt om serien nu har vunnit en lojal publik.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL