Pulp Fiction-stjärnan ryktas ta plats i Quentin Tarantinos sista film

Pulp Fiction-stjärnan ryktas ta plats i Quentin Tarantinos sista film

Emil Oscar Rasmussen
19 september 2023 kl. 11:00

Tarantino sägs ha roller i The Movie Critic till två tidigare huvudrollsinnehavare

Något under radarn så här i strejktider börjar pusselbitarna för Quentin Tarantinos sista film, "The Movie Critic", falla på plats. Nu ryktas ytterligare en skådespelare vara klar för filmen – och denna gången är det en bekanting som Tarantino har arbetat med förut, närmare bestämt i "Pulp Fiction".

Trots den rådande skådespelarstrejken i Hollywood sipprar rykten om rollbesättningen av Quentin Tarantinos The Movie Critic (hans uttalade sista film) ständigt till ytan. Häromveckan rapporterade vi om att Paul Walter Hauser ska ha erbjudits huvudrollen i storfilmen – ett aningen oväntat val med tanke på vilka storstjärnor han har placerat i centrum av sina senaste filmer.

Någon brist på stjärnglans lär det däremot inte bli i kommande The Movie Critic. Vid sidan om Hauser är det flertalet tunga namn som ryktats vara aktuella för filmen. Så sent som under natten kom ett rykte om nästa stjärna som sägs finnas i Tarantinos planer – och för fans av regissören är det här ryktet ett potentiellt kärt återseende.

Pulp Fiction-stjärnan ryktas ta plats i Quentin Tarantinos sista film
Foto: Svensk Filmindustri.

Pulp Fiction-stjärnan ryktas ta plats i Quentin Tarantinos The Movie Critic

Det är journalisten Jeff Sneider (The Ankler, Above the Line, Los Angeles Magazine) som delar med sig på X (tidigare Twitter) att en favorit från Quentin Tarantinos Pulp Fiction (1994) ska finnas i åtanke för The Movie Critic.

Enligt Sneider är det John Travolta som ska vara aktuell för Tarantinos sista film. Men det är inte Sneiders enda avslöjande – han menar också att ytterligare en manlig huvudrollsinnehavare från en tidigare film ska vara aktuell:

– Jag hör att Tarantino håller en roll i sin sista film The Movie Critic åt två av sina tidigare manliga huvudrollsinnehavare. Här är en av dem, skriver Sneider och postar en GIF på John Travolta från Pulp Fiction.

Kommer Samuel L. Jackson att vara med i Quentin Tarantinos The Movie Critic?

Jeff Sneiders smått gåtfulla inlägg på X har lett till en hel del spekulationer kring vem den andra skådespelaren kan vara. En användare föreslår att det är Travoltas partner från Pulp Fiction, Samuel L. Jackson – men i ett svep bekräftar Sneider att Jackson visserligen också ryktas ha en roll i filmen, men att han åsyftade någon annan.

– [Samuel L. Jackson] var typ redan känt. Jag har hört talas om någon annan... och även en skådespelerska, svarar Sneider.

Vem, eller snarare, vilka andra skådespelare det rör sig om avslöjar alltså inte journalisten, men eftersom han är villig att dela med sig av ryktet om Travolta misstänker vi att även dessa namn kommer att sippra till ytan inom kort.

Det ska betonas att detta inte är bekräftade rykten.

The Movie Critic, som alltså förväntas bli Tarantinos sista film, kommer att utspela sig i 1970-talets Kalifornien, med en filmkritiker som jobbar för en porrblaska i centrum.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL