Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Premiärer på Viaplay i mars

Premiärer på Viaplay i mars

Sebastian Håkansson | Nyhet
09 mars 2019
Sebastian Håkansson | Nyhet
09 mars 2019

I mars kommer bland annat det efterlängtade och omtalade Viaplay-originalet Den inre cirkeln – ett politiskt spänningsdrama med bland andra Niklas Engdahl, Nanna Blondell och Ebba Hultkvist Strange i huvudrollerna. Se också vår lista över de bästa serierna på Viaplay just nu.

Serier i mars på Viaplay

Den inre cirkeln
Den inre cirkeln. Foto: Viaplay.

Viaplay Original-serier:

Den inre cirkeln

Säsong 1 | Politiskt spänningsdrama

Statsminister Elvira Kropp ska avgå och det politiska stjärnskottet, näringsminister David Ehrling, vill ta över. Mot sig har han Ann-Louise Hegel som tillhör Kropps innersta cirkel, men hon är inte den enda som står i Davids väg. I Den inre cirkeln skildras det politiska spelet bakom kulisserna men bjuder också på hög igenkänning i det där ständiga avvägandet mellan familj och karriär.

Se den första teasern från serien här!

Premiär 22 mars

Viaplay Original:

Den som dräper – Mörkret

Säsong 2 | Kriminaldrama

Kritikerrosat och framgångsrikt danskt kriminaldrama om jakten efter mystiska seriemördare som sprider rädsla i landet. Den som dräper - Mörkret är en fristående uppföljare till den stora succén från 2011 och visas exklusivt på Viaplay. Denna psykologiska thrillerserie tar oss ned i människans mörkaste avgrund när en polisutredare och en psykolog står inför ett komplext fall – att lösa försvinnandet av två unga tjejer.

Premiär 1 mars

The Walking Dead 

Säsong 8 | Sc-Fi

Åttonde säsongen av den Emmyvinnande zoombieserien kommer till Viaplay. I denna säsong kommer tittaren få följa ett blodigt krig. Det blir en strid om frihet som kantas av olyckor och tragedier.

Premiär 26 mars

Fler serier i mars

9-1-1

Säsong 1 | Actiondrama

Premiär 1 mars

Viaplay Exclusive: Schooled

Säsong 1 del 1 | Komedi

Premiär 12 mars

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Säsong 1 | Äventyrsdrama

Premiär 4 mars

Filmer i mars på Viaplay:

Superhjältarna. Foto: Disney.
Superhjältarna. Foto: Disney.

Superhjältarna 2

Animerad familjekomedi

Efter fjorton års väntan är Superhjältarna tillbaka! I den Oscarnominerade uppföljaren får vi följa med familjen Parr på nya äventyr. Den här gången får pappa Bob stanna hemma med barnen medan mamma Helen har ett nytt jobb. Hon måste rädda världen.

Premiär 22 mars

Professor Marston and the Wonder Women

Romantiskt drama

Om kvinnorna bakom mannen som skapade Wonder Woman. Den sanna berättelsen om förgrundsgestalten till den ikoniska superhjälten. En okonventionell och sensuell saga om kampen för frihet. Och självklart ett måste för alla DC-fans.

Premiär 8 mars

Wilson

Dramakomedi

I kritikerrosade filmen Wilson får vi följa Emmynominerade Woody Harrelson, i rollen som Wilson – en medelålders enstöring som återförenas med sin exfru för att träffa den tonårsdotter han inte visste att han hade.

Premiär 29 mars

Fler filmer i mars

Just Getting Started

Actionkomedi

Premiär 1 mars 

Taxi 5

Actionkomedi

Premiär 5 mars

The Lovers 

Romantiskkomedi

Premiär 12 mars

The Birth of a Nation

Dramabiografi

Premiär 15 mars

NÄSTA ARTIKEL