Premiären av Paradise hettar till – bjuder på triangeldrama

Premiären av Paradise hettar till – bjuder på triangeldrama

Karna Mahoney
09 april 2024 kl. 08:04

Paradise rivstartar nya säsongen med triangeldrama

Den nya säsongen av dokusåpan "Paradise" fylls av dramatik fort. Redan första natten är det deltagare som har bytt säng och partners.

Deltagarna och programledare Tone Sekelius från Paradise 2024. Foto: Pluto TV
Årets deltagare från Paradise tillsammans med programledare Tone Sekelius. Foto: Pluto TV/ Viaplay. 

I den nya säsongen av programmet Paradise får tittarna lära känna tio stycken nya deltagare som alla slåss om en halv miljon kronor. För att nå hela vägen fram till vinsten gäller det för dem att skapa pakter och allianser samtidigt som det är fullt av intriger. Även denna gången är det Tone Sekelius i spetsen av programmet. 

Introduktion av gruppen – här är Paradise-deltagarna

I det första avsnittet får tittarna träffa de fem första deltagarna, Josefine, Klara, Meena, Sandy och Charlie. Deltagarna får börja lära känna varandra och kolla sig runt i huset som de ska bo i vilket är beläget i Mexiko, när de får veta att det finns ytterligare fem personer i huset som de nu ska bilda par med.

Bland de nya deltagarna har vi Jolan, Fatou, Ram, Sebastian och Bella. Josefine väljer att bilda par ihop med Jolan och de ska nu dela rum med varandra. Dagen börjar dra sig mot kväll, det är bra stämning och dags för säsongens första fest. Det visar sig ganska snabbt vid minglet att Jolan, som är Josefines partner, redan känner Bella sedan innan. De har träffats på festival sommaren innan, berättar Jolan för produktionen, och det är här det börjar bli spännande. 

LÄSTIPS: Svenska realityserier 2024

Bella, Jolan och Josefine från Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay.
Bella, Jolan och Josefine. Foto: Pluto TV / Viaplay. 

Partnerbyte och svartsjuka 

Jolan och Bella håller sig i närheten av varandra under hela kvällen. Josefine ser inte helt nöjd ut när Jolan och Bella hånglar framför hela gruppen och sedan försvinner iväg tillsammans redan första kvällen. Jolan och Bella går in i Bellas sovrum för att bygga ett tält som skydd från kamerorna för att de är “sugna på varandra”.

Ni som är oroliga för Josefine som blir lämnad kan vara lugna. Även fast hon helt klart verkar svartsjuk så såg hon ganska nöjd ut när hon sov i Sandys armar samma natt. Kanske börjar triangeldramat se allt mer kvadratiskt ut? Mer får vi veta i nästa avsnitt av Paradise.

"Paradise" sänds på Pluto TV

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL