Tone Sekelius lovar starkare säsong av Paradise: “Mycket hårdare spel“

Tone Sekelius lovar starkare säsong av Paradise: “Mycket hårdare spel“

Filmtopp
26 februari 2024 kl. 11:02

Mer avgörande än någonsin att ha en pålitlig partner

Nu kan vi meddela att den andra säsongen av "Paradise" äntligen ska få nå tittarna. Premiären landar på Pluto TV den 9 april.

Om några veckor återser vi programledaren Tone Sekelius med ett nytt gäng deltagare, och i denna nya säsong lovar de att leverera ännu mer passion, överraskningar och intriger i sin strävan efter ära och prispengar. Med detta sagt är det mer avgörande än någonsin att ha en pålitlig partner.

Tone Sekelius om Paradise säsong 2: "Mycket hårdare spel som jag ser fram emot"

Efter den enorma framgången med det uppdaterade formatet av Paradise under hösten 2022, har förväntningarna stigit inför den andra säsongen av den populära realityserien. Det är nu äntligen dags för premiären på Paradise säsong 2, exklusivt på Pluto TV under våren 2024, med Tone Sekelius åter i spetsen som programledare.

– Förra säsongen låg fokus på att lära sig de nya spelreglerna, men den här gången drar vi i gång på riktigt. Det är en känsloladdad säsong vi har framför oss med mycket hårdare spel som jag ser fram emot att äntligen få visa tittarna. Jag kan också lova att den här säsongen är kryddad med lite mer het kärlek, säger Tone Sekelius.

"Det har verkligen lagts in en högre växel"

Pluto TV har ett tätt partnerskap med Viaplay Group och är redan värd för den första säsongen av Paradise, tillsammans med flera säsonger av Paradise Hotel och ett brett utbud av andra realitytitlar. Nu kommer även den andra säsongen av Paradise att ha sin exklusiva premiär på Pluto TV.

– Vi är väldigt glada över att kunna ge våra tittare den här helt nya säsongen av Paradise och ytterligare bredda Pluto TV:s utbud av högkvalitativ reality och förstärka Pluto TV:s roll som "Home of reality". Det har verkligen lagts in en högre växel i den här säsongen av Paradise och vi ser fram emot att kunna bjuda alla reallityälskare en riktigt spännande säsong full av drama och intriger, säger Jesper Dahl, General Manager Pluto TV, Nord- och Central Europa.

"Paradise" säsong 2 har premiär på Pluto TV den 9 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL