Första reaktionerna på Mission: Impossible 7: "Tom Cruise har gjort det igen"

Premiär på SkyShowtime – Tom Cruise i nya omöjliga uppdrag

Johan Samuelsson Krantz
09 februari 2024 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

Spionäventyret fortsätter – Mission Impossible – Dead Reckoning Part One finns nu att streama

Ethan Hunt är tillbaka i en kamp mot en mäktig rogue-AI i den senaste spionthrillern i Mission: Impossible-franchisen. Pulshöjaren finns från och med i dag att streama på SkyShowtime.

Actionfilmen Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) har efterlängtad streamingpremiär på SkyShowtime i dag. Den är regisserad av Christopher McQuarrie, mest känd för att ha regisserat tidigare filmer i Mission: Impossible-serien samt skrivit kultfilmer som De misstänkta (1995).

Huvudrollen som Ethan Hunt görs som alltid av Tom Cruise, tillsammans med en ensemble av bland andra Hayley Atwell, Rebecca Fergusson, Simon Pegg och Ving Rhames. 

Handlingen kretsar kring en nästa generations rysk stealth-ubåt, Sevastopol, som använder en avancerad AI för att attackera ett fantommål. Hunt tar sig till Arabiska öknen och lyckas hämta en nyckelbit från en avhoppad MI6-agent, Ilsa Faust (Fergusson). Han återvänder till Washington, D.C. där han infiltrerar ett möte om "the Entity" och avslöjar sina planer för att förstöra den. Tillsammans med sitt team försöker han stoppa Entityns planer och hindra dess maktövertagande.

Tom Cruise och Hayley Atwell i Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. Foto: Paramount Pictures.
Foto: United International Pictures 

Tom Cruise i nya Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – premiär på SkyShowtime

Filmen hade biopremiär i juni 2023 och fick beröm från kritiker för dess actionsekvenser och effekter. Trots en hög budget och stark konkurrens från andra filmer underpresterade den ekonomiskt. Den blev dock nominerad till flera priser, inklusive en Oscar på årets gala för bästa ljud och bästa visuella effekter. 

Denna spännande fortsättning på Mission: Impossible-serien har fortsatt att locka både publik och kritiker. Tom Cruise och Christopher McQuarrie visar att de fortfarande har vad som krävs för att kittla folks intressen för en av actiongenrens mest kända filmserier. Del två av Dead Reckoning planeras att släppas 2025.

Missa inte denna actionspäckade film som har premiär på SkyShowtime i dag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL