Premiär för Teen Wolf: The Movie – när kan vi se den i Sverige?

Premiär för Teen Wolf: The Movie – när kan vi se den i Sverige?

Filmtopp
26 januari 2023 kl. 15:01

Saker och ting är oklara runt storproduktionens Sverigepremiär

I dag är det premiär för Teen Wolf: The Movie, men än så länge syns den inte till här hemma i Sverige. Vad är statusen på filmen?

Den populära MTV-serien gör nu comeback i form av den helt nya långfilmen Teen Wolf: The Movie. Många har sett fram emot filmen som i dag har amerikansk premiär, och ställer sig frågan när den kommer till Sverige. 

I den nya filmen uppenbarar sig ny fullmåne som kallar en fruktad ondska till Beacon Hills. Bara en varulv som Scott McCall, som inte längre en tonåring men fortfarande en Alpha, kan samla både nya allierade och återförena pålitliga vänner för att kämpa mot vad som kan vara deras mäktigaste och farligaste fiende någonsin. 

Fansen är taggade till tusen, men till mångas besvikelse finns det nya äventyret inte att ta del av någonstans på svensk mark.

Premiär för Teen Wolf: The Movie – när kan vi se den i Sverige?
Foto: Paramount+.

När har Teen Wolf: The Movie premiär i Sverige?

I dagsläget finns det inget uttalat datum för när Teen Wolf: The Movie kommer till Sverige. Filmen, som i USA släpps på Paramount+, förväntas släppas på SkyShowtime som ersatt tjänsten i Norden. Exakt när det blir av är däremot något oklart – titeln syns inte till på SkyShowtime eller deras lista med premiärer för januari månad. Med det sagt kan fansen komma att få vänta längre på Teen Wolf: The Movie än vad som är önskvärt.

Å andra sidan har vi flera gånger förut varit med om att dessa månadslistor rymmer överraskningar där titlar som ursprungligen inte står med plötsligt dyker upp. Att ett undantag skulle gälla en så pass stor produktion bedöms däremot som osannolikt.

Vidare rapporterar amerikansk media att det kan dröja flera månader innan filmen når vissa europeiska länder. Det specificeras inte ifall Sverige räknas in i den potten.

Filmtopp har kontaktat SkyShowtime för besked gällande när "Teen Wolf: The Movie" har premiär i Sverige, men dessvärre har de för närvarande ingen information att dela med sig av. Artikeln uppdateras så snart vi har mer information.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL