Premiär för På spåret – de tävlar i första omgången

Premiär för På spåret – de tävlar i första omgången

Filmtopp
03 november 2023 kl. 13:11

I kväll drar årets säsong igång!

I dag är det äntligen dags för "På spåret" 2023-2024 att kicka igång på SVT. Här är de som möts i nypremiären med Kristian Luuk och Fredrik Lindström.

Från och med i kväll blir det ordning på rutinerna igen. Svenska folket kan återigen bänka sig inför sin stora fredagsfavorit och njuta av den ofta lika lekfulla som plågsamma gissningsleken. Premiären av På spåret 2023-2024 innebär att säsong nummer 34 går av stapeln, och precis som vi blivit vana vid återser vi radarparet Kristian Luuk och Fredrik Lindström i programledarrollerna. Vågar vi tro på Luuks egna ord kan det bli duons sista säsong – men vi misstänker att de har för kul för att lägga av.

Premiär för På spåret – de tävlar i första omgången
Foto: Bo Håkansson / SVT.

Premiär för På spåret – de tävlar i första omgången

Det blir en laddad första match i den nya upplagan av På spåret. Då ska den tidigare vinnaren Peter Apelgren ställa upp tillsammans med sin son Hector för att möta Emma Peters och Christopher Garplind, som förra året tog sig till kvartsfinal. På pappret ser det ut att vara som bäddat för ett spännande och tajt möte.

När det kommer till kvällens husband kan vi se fram emot att höra tonerna av Jill & the Johnsons. Kvällens gästartist gör nog inte heller tittarna besvikna: Alba August. Efter debutalbumet som kom ut förra året är hon redan tillbaka med en fyra låtar lång EP. Den heter I Wish I Was Someone Else och släpptes för en vecka sedan.

På spåret sänds klockan 20:00 på SVT1 och SVT Play.

NÄSTA ARTIKEL