Peter Jöbacks avslöjar planen för sin medverkan i Allsång på Skansen

Peter Jöback avslöjar planen för sin medverkan i Allsång på Skansen

Filmtopp
25 juli 2023 kl. 08:00

Samarbetet med Benjamin Ingrosso i fokus när Jöback gästar Pernilla Wahlgren

I dag gästar Peter Jöback "Allsång på Skansen" och redan i går avslöjade han vad som väntar i programmet. När han hälsar på Pernilla Wahlgren kommer fokus att ligga på ett samarbete med hennes son Benjamin Ingrosso.

Det är dags för ännu ett avsnitt av alltid lika folkkära Allsång på Skansen, i år med Pernilla Wahlgren som vår allsångsledare. Under dagens program kommer Pernilla att gästas av artister och profiler som Stor, Kiana, Lancelot och Tomas Stenström. Vid sidan om Tomas Stenström är det dock Peter Jöback som är avsnittets stora dragplåster.

Den älskade sångaren och musikalartisten Jöback tog till sociala medier redan i går för att avslöja vad som väntar i och hans medverkan i dagens Allsång på Skansen.

Peter Jöbacks avslöjar planen för sin medverkan i Allsång på Skansen – samarbete med Benjamin i fokus

På måndagseftermiddagen avslöjade Peter Jöback på sin Instagram vad han ska framträda med för låt när han är med i Allsång på Skansen. Och när han nu gästar Pernilla Wahlgren, passar han på att framföra en låt som han gjort i samarbete med hennes son Benjamin Ingrosso.

– I morgon gästar jag Allsång på Skansen på SVT och min fina kompis Pernilla Wahlgren. Kommer köra "Börja om från noll". Mitt samarbete med Benjamin Ingrosso, Stefan Olsson och Petter Tarland, skriver Jöback och hintar om att det kanske blir ytterligare något mer.

Låten "Börja om från noll" är en av Peter Jöbacks nyare och släpptes i början av 2023. Den är alltså skriven och producerad av Jöback tillsammans med Benjamin Ingrosso, Stefan Olsson och Petter Tarland.

– Ser fram emot att få köra låter för er alla i publiken och er framför TV-apparaterna, avslutar Jöback sitt Instagram-inlägg.

Förra veckan var det Carola, Lucianoz, Lova och Hanna Hedlund som gästade "Allsång på Skansen" och nästa vecka är det dags för Osar Zia, Admira Thunderpussy, Stefan Sundström, Johanna & Rebecka Wallroth, samt Josefinito feat. Johan Untz.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Peter Jöback (@peterjoback)

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL