Beck-filmen som Peter Haber har sett om flest gånger

Peter Haber om hälsan och framtiden: ”Fortfarande rock'n'roll”

Axel Diedrichs
13 februari 2024 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

Skådespelaren känner sig lika pigg som alltid

Beck-aktuella Peter Haber kan komma att fortsätta ett bra tag till. I en ny intervju berättar skådespelaren att han känner sig "oförskämt bra".

Efter femtio Beck-filmer vore det knappast märkligt om man ville sätta punkt. Men Peter Haber, som är aktuell med Dödläge, ser sig gärna fortsätta ett tag till. Mycket riktigt är också två filmer, nummer 51 och 52 spikade. Vad som händer därefter vet vi inte, men skådespelaren ger fansen en positiv hint om framtiden. I en intervju med Expressen berättar han om piggheten och hur han vid 71 års ålder känner sig piggare än väntat.

Peter Haber om hälsan och framtiden: ”Fortfarande rock'n'roll”
Jennie Silfverhjelm och Peter Haber i "Beck: Dödläge". Foto: TV4.

Peter Haber om hälsan och framtiden: ”Fortfarande rock'n'roll”

Den senaste tiden har många av Habers supportrar som finns utspridda runt om i landet känt en växande oro över hans hälsa. Det stämmer att han får kämpa sig fram med en dålig fot, men annars menar skådespelaren att han mår bara bra: 

– Det är ingen som behöver tvinga mig. Nu känner jag mig så pass – bortsett från att jag har problem med en fot – så känner jag mig oförskämt bra. Siffran 71 känns jättekonstig. Jag har fortfarande hörlurarna på hemma och lyssnar på rock'n'roll som jag gjorde när jag var 21. Så länge man orkar och har hälsan så varför inte, säger han till Expressen.

Ett glädjande besked, måste vi säga. 

Du som vill se Peter Haber i den nya Beck-filmen "Dödläge" kan göra det på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL