Pernilla Wahlgren blir farmor i säsongspremiären av Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren blir farmor i säsongspremiären av Wahlgrens värld

Karna Mahoney
21 maj 2024 kl. 08:00

Familjen får tillökning

Under säsongspremiären av "Wahlgrens värld" får familjen ytterligare en medlem när Pernilla Wahlgrens äldsta son, Oliver Ingrosso, får en son.

Pernilla Wahlgrens lyckotjut av att bli farmor i "Wahlgrens värld". Foto: Max
Pernilla Wahlgrens lyckotjut av att bli farmor i "Wahlgrens värld". Foto: Max

Pernilla längtar efter att bli farmor

Under det första avsnittet i den nya säsongen av Wahlgrens värld är det pirrig stämning då familjen går i väntans tider. Oliver Ingrosso väntar barn tillsammans med flickvännen Zoey och barnet kan komma vilken dag som helst. Paret har flyttat in hos mamma Pernilla Wahlgren på Lidingö i väntan på att deras lägenhet ska bli klar för inflytt. 

– Det är ju inte bara mysigt att Oliver och Zoey bor här, det är ju också väldigt mysigt att när som helst så kan de faktiskt få sitt första barn och jag kan bli farmor, säger Pernilla i programmet och ler. 

I avsnittet ringer Oliver till Pernilla för att berätta att de ska åka in till BB för att Zoey ska bli igångsatt och Pernilla frågar honom hur det känns. 

– Jag vet inte riktigt, spännande typ, lite kanske rädd också, jag vet inte riktigt, säger Oliver över telefonen. 

Snart ringer det i telefonen igen och Oliver avslöjar att sonen har fötts. Pernilla som kör bil när nyheten kläcks måste stanna vid sidan av vägen för att få se sitt första barnbarn över FaceTime. 

– Jag har blivit farmor, skriker Pernilla ut i tomma intet när hon hoppat ur bilen. 

Pernilla och Bianca njuter av Benjamins konsert i "Wahlgrens värld". Foto: Max
Pernilla och Bianca njuter av Benjamins konsert i "Wahlgrens värld". Foto: Max

Flera premiärer i premiären

Inte nog med att det är premiären för den nya säsongen av Wahlgrens värld utan vi får även se Bianca Ingrossos premiär som medlem i publiken på en av Benjamin Ingrossos konserter. Benjamin är ute på sin stora sommarturné “Allt det vackra” 2023 och i Huskvarna får han finbesök i publiken av Bianca och Pernilla. Han passar på att dedikera sin låt Smile till Bianca som också är skriven till just systern. 

– Min älskade syster är här i dag. Vi bråkar som fan hon och jag så ibland vill jag bara inte prata med henne, jag är trött på henne. Men sen så kommer jag på mig själv att, vad fan att hon är här ikväll, det betyder mer än vad jag kanske trodde. Bianca, jag älskar dig mest av allt, säger Benjamin från scenen. 

Tårarna rinner på både Bianca och Pernilla som är så stolta över Benjamin som showar uppe på scenen. 

– Det är en sån här övermäktig stund. Stå och se sin bror göra det han älskar mest av allt och man känner hur hela rummet typ så känner våran kärlek. Asså det är liksom onaturligt och helt jävla underbart på samma gång, säger Bianca om konsertupplevelsen. 

Titta på säsongpremiären av "Wahlgrens Värld" på Max den 21 maj

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL