Per Renströms dotter överraskar alla – influencer på Youtube

Per Renströms dotter överraskar i Farmen – känd från Youtube

Axel Diedrichs
Uppdaterad 14 mars 2024 kl. 19:03 | Publicerad 12 mars 2024 kl. 12:03

Intervjuar Per på sin egen kanal

I tisdagens avsnitt av ”Farmen” 2024 får deltagarna besök av sina nära och kära. Det vi inte visste var att Per Renströms dotter Amanda är en aktiv youtuber.

Att få träffa personer som betyder något alldeles extra för en kan vara det som gör skillnaden i slutändan. En plötslig injektion av energi som pushar en hela vägen i mål. För finalveckans storbonde Per Renströms del blir det ett lyckligt möte med dottern Amanda. Råkar du känna igen henne? Då kan det bero på att du har sett henne på YouTube där hon är aktiv vloggare.

Per Renströms dotter överraskar i Farmen – känd från Youtube
Foto: TV4.

Per Renströms dotter är aktiv på Youtube

Med sin goda arbetsmoral, vänliga personlighet och skicklighet i tävlingar är 56-årige Per Renström från Haninge en av de stora favoriterna att vinna Farmen 2024, och det råder inga tvivel om att han dessutom är en av säsongens största tittarfavoriter. I tisdagens avsnitt får han sällskap på gården av ingen mindre än dottern Amanda, som kliver in med ordentlig energi. Det märks att de två är nära varandra, vilket Amanda understryker genom att kalla Per för "sin bästa vän".

Om det är så att du tycker dig känna igen Amanda från något annat sammanhang, så kan det ha att göra med hennes sociala medier. Hon är nämligen en aspirerande influencer på YouTube där hon sedan en tid tillbaka vloggar regelbundet. Amandas kanal går under namnet Life of Mandziie och bjuder på innehåll av blandad kompott. I ett av avsnitten gör hon en intervju med just pappa Per om hans medverkan i TV4:s älskade program. 

Amanda tycks ännu vara i startgroparna med sin kanal, men hon har trots detta en bit över 1000 prenumeranter. Det är heller inte osannolikt att hon växer ytterligare nu när hon dyker upp i rutan tillsammans med Per. Är du en av de som vill se mer av den folkkäre storbonden efter hans tid i Farmen? Då kan dottern Amanda onekligen vara nyckeln som gör det hela möjligt. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL