Per Gessle söker skådespelare till långfilm om Gyllene Tider via Facebook

Per Gessle söker skådespelare till långfilm om Gyllene Tider via Facebook

Sofie Landgren
19 april 2023 kl. 15:04

Är du sugen på att bli filmstjärna? Sök nu!

I november 2021 bekräftades det av produktionsbolaget Nevis Productions att de säkrat ett avtal med Gyllene Tider om att göra en film baserat på bandets väg till framgång. Nu söker Per Gessle ytterligare skådespelare till projektet – via sin Facebook-sida!

Per Gessle söker skådespelare till långfilmen om gyllene tider
Per Gessle. Foto: Lars Pehrson, Dan Hansson /SvD/TT

En sann feel good-film

1978 bildade Per Gessle och Mats Persson bandet Gyllene Tider tillsammans med Micke Andersson, Anders Herrlin och Göran Fritzon. Efter att ha erövrat Sverige upplöstes bandet 1984. Den varma "feel good"-filmen som nu är under full utveckling i samarbete med bandet kommer att berätta den inspirerande historien om hur fem tonåringar fångade hela nationens hjärta och tog musiksverige med storm. Nu rullar castingprocessen till långfilmen vidare och självaste Per Gessle jagar nya filmstjärnor på Facebook.

Per gessle söker skådespelare via facebook
Printscreen från Per Gessles Facebook.

 

Per Gessle söker skådespelare till långfilm om Gyllene Tider via Facebook

Det var strax innan 10 tiden den 18 april som världsartisten själv gick ut på sin Facebook och annonserade att det nu är fritt fram att söka till filmen. I ansökan står bland annat att den öppna castingen är för killar mellan 17–24 år och gärna får spela instrument. Efter tjejer i åldersspannet 17–22 år efterfrågats.

Är du sugen på att testa dina vingar som skådespelare kan du göra det på Dramalogen i Halmstad, lördagen den 22 april. Ingen förberedelse krävs.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL