Paulina "Paow" Danielssons och Christian Brennhovds porr orsakar storm

Paulina "Paow" Danielsson oroar följare – efter ny vuxenfilm med Cristian Brennhovd

Filmtopp
29 januari 2024 kl. 17:01

Realitystjärnorna väcker oro bland sina följare

En ny vuxenfilm med pojkvännen Christian Brennhovd väcker frågor om realitystjärnan och influencern Paulina "Paow" Danielssons hälsostatus.

Den senaste tiden har Paulina "Paow" Danielsson flera gånger hamnat i ropet av olika skäl, från att hon lagt ut en story på Instagram med vad som misstänks ha varit kokain i bakgrunden och tagit sprutor med viktminskningspreparatet Ozempic i benet, till att hon blivit utslängd från Petter Stordalens hotell At Six i Stockholm. Nu lockar hon rubriker igen, den här gången för att ha spelat in en vuxenfilm med den norske pojkvännen Christian Brennhovd och en transperson i Thailand, något som fått stor spridning på nätet och väckt frågor om parets hälsa.

Paulina "Paow" Danielsson oroar följare – efter ny vuxenfilm med Cristian Brennhovd
Foto: Tony Ottosson / Viaplay.

Paulina "Paow" Danielssons följare oroliga – efter ny vuxenfilm med Cristian Brennhovd

I dagarna har sociala medier svämmat över med reaktioner och diskussioner kring paret Paulina Danielssons och Cristian Brennhovds senaste innehåll på nätet. De två stora realitystjärnorna, som bland annat gjort sig kända genom Paradise Hotel och Ex on the Beach, har enligt samstämmiga källor åkt till Thailand och under sin vistelse där spelat in porrfilm med en utomstående transperson. Länge har folk yttrat sin oro över Danielssons välmående och i samband med läckta sexbilder blir flera av hennes följare desto mer bekymrade. 

Visar mörk sida av livet som influencer

Det är inget snack om att mängden negativa rubriker som den kontroversiella före detta realitystjärnan Paulina Danielsson lockat till sig, ger oss en mörkare inblick i världen som influencer. Men hon är långt ifrån den enda profilen som skapat kontroverser – det finns en uppsjö av berömda realitydeltagare som tagits från rampljuset och sedan gjort pornografi för att försörja sig. Många av dem väljer att ta sig till plattformen Onlyfans för att kunna dela ofiltrerat innehåll i utbyte mot pengar. 

Hur produktionsbolagen ställer sig till utvecklingen, och hur de resonerar kring att deras ”talanger” går den här vägen, är det värt för oss att kolla närmare på. Nog för att de inte har något ansvar, men man kan ställa frågetecken kring individerna de plockar ut. Man verkar ha en förmåga att välja människor som inte är ämnade för det liv som kändisskapet kan bli en språngbräda till.

Frank Stenhammar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL