Paul Giamatti ansluter sig till Jungle Cruise

Paul Giamatti ansluter sig till Jungle Cruise

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 03 maj 2018 kl. 10:05
ANNONS
ANNONS

Disneys båttur fortsätter att utöka rollistan.

Paul Giamatti i Illusionisten.
Paul Giamatti i Illusionisten. Foto: Yari Film Group Releasing

Disneys åkattraktion Jungle Cruise där besökarna tar en båttur längs en flod ska bli film. Nu rapporteras det att Paul Giamatti ansluter sig till produktionen.

På flera av Disneys nöjesparker går det att ta en båttur ombord en brittisk ångare från 30-talet via stora floder i Asien, Afrika och Sydamerika. Resan är dock inte utan faror. Djur av olika slag dyker upp. Jungle Cruise är namnet på attraktionen och så även filmen som Disney ska producera.

Nu rapporterar The Hollywood Reporter att skådespelaren Paul Giamatti har anslutit sig till projektet. Han ska spela en vresig hamnkapten. Förutom Giamatti ska Dwayne Johnson spela kaptenen för båten. Emily Blunt och Jack Whitehall ska spela syskon som följer med på färden.

Jungle Cruise ska handla om syskonparet som beger sig ut i djungeln för att hitta en växt som sägs ha läkande krafter. Men de är inte de enda som letar efter plantan. Jesse Plemons and Edgar Ramirez ska spela skurkar som även har intresse av den magiska växten.

Manuset har skrivits av Michael Green och spanjoren Jaume Collet-Serra ska regissera. Hans tidigare verk inkluderar The Shallows, Run All Night och Non-Stop. Inspelningen väntas börja snart och pågå över sommaren.

Vad tror du om att attraktionen Jungle Cruise blir film?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL