Komikern Jack Whitehall bordar Disneys Jungle Cruise

Komikern Jack Whitehall bordar Disneys Jungle Cruise

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 28 mars 2018 kl. 10:03
ANNONS
ANNONS

Åkattraktionen Jungle Cruise blir film och Jack Whitehall bordar turen.

Disneys kommande Jungle Cruise är ett nytt försök att göra film av deras åkattraktioner. Dwayne Johnson och Emily Blunt är redan ombord och nu får de sällskap av den brittiske komikern Jack Whitehall.

Jack Whitehall har skördat framgångar genom ståuppkomik och sin medverkan i tv-serierna Fresh Meat och Bad Education. Nu rapporterar Empire Online att han ansluter sig till Disneys kommande projekt Jungle Cruise.

Disney har tidigare gjort filmer baserat på deras åkattraktioner och även åkattraktioner baserat på deras filmer. Mest känd är kanske den klassiska Pirates of Caribbean-turen som gett upphov till studions numera stora filmserie med Johnny Depp i huvudrollen. I den senaste installationen Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge mötte Jack Sparrow döda pirater.

Jungle Cruise är en åktur som finns på flera Disneyparker världen över och innefattar en båttur genom djungeln på de stora floderna i Asien, Sydamerika och Afrika. Nu ska alltså en film komma till liv av denna åkattraktion. Dwayne Johnson och Emily Blunt är sedan tidigare bekräftade och Whitehall väntas spela Blunts bror. Hur handlingen ska utformas är oklart förutom att den involverar en båttur på en flod och djur från naturen omkring.

Vad tror du om Jack Whitehall i Disneys kommande film Jungle Cruise?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL